Trappenverf en -lak 

Nadat de installatie van uw trap is afgerond, is het moment aangebroken om de trap te behandelen. Doorgaans raden we u aan om hiermee niet al te lang te wachten. De ervaring leert dat onbehandelde trappen vrij snel vuil opnemen. Bovendien beschikken deze trappen nog niet over een beschermende toplaag, waardoor de trap ook sneller kleine beschadigingen oploopt. 

Bent u van plan uw trap in een volledig dekkende kleur te schilderen? Dan raden we u sterk aan om alle kiertjes en naadjes eerst af te kitten. Daarmee voorkomt u dat verf in de kiertjes loopt en uithardt, wat kan zorgen voor een krakende trap. Een klein randje kit langs alle naadjes is al genoeg.

Staat uw trap al in de grondverf? Dan raden we u aan de trap eerst licht op te schuren voordat u de volgende laag verf aanbrengt. Dit zorgt voor het mooi strak resultaat. Ook als trap met een transparante grondlak is voorbehandeld, raden we u aan de trap eerst licht te schuren voordat u deze aflakt. Idealiter gebruikt u hiervoor schuurpapier van korrel 180 tot 220. 

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende lakken en verven waar Trappentoko mee werkt.

Transparant matte lak 

Voor transparant matte lak maakt Trappentoko gebruik van Remmers NTL-420/05. Dit is een watergedragen, slijtvaste, sneldrogende trappenlak die bovendien een antislip functie heeft. Uw trap ziet er onbehandeld uit, maar is toch perfect beschermd!


Meer informatie

Transparant Mat

Kleurblokken zijn een eenvoudige en effectieve manier om uw inhoud te presenteren en te markeren. Kies een afbeelding of een kleur voor de achtergrond. U kunt de blokken zelfs vergroten of verkleinen en dupliceren om uw eigen lay-out te creƫren. Voeg afbeeldingen of pictogrammen toe om de blokken aan te passen

Meer details

Trnsparant Glans