Veelgestelde vragen:


1. Kan de trap ook gemonteerd worden door jullie?

Ja en nee. Trappen welke wij op maat maken, kunnen wij voor u inmeten en plaatsen. Dit doen wij alleen in een regio van 75km hemelsbreed om onze vestigingsplaats Harmelen.

De bouwpakkettrappen zijn ontwikkeld als zelfbouwtrap en worden geleverd met een handleiding. Daarnaast zijn alle gaten voorgeboord, treden genummerd en in de uitsparingen van de treden in de zijkanten zijn de tredenummers aangebracht. Zelfs zonder handleiding is het voor de handige doe-het-zelver goed te doen om de trap in elkaar te zetten. Het is niet mogelijk om de bouwpakkettrappen door ons te laten plaatsen. Deze worden ook niet door ons ingemeten.

2. Van welke houtsoort zijn de bouwpakkettrappen en wat is de kwaliteit van dit hout?

Alle bouwpakkettrappen zijn gemaakt van vurenhout. Dit vurenhout is eersteklas Noord Europees vuren dat uit goed beheerde bossen komt. Daarmee is de constante aanvoer nu, maar ook in de toekomst verzekerd. Het hout wordt teruggedroogd tot ca. 10% vochtgehalte. Hierdoor onstaat een stabiel product dat bij binnentoepassing zeer vormvast blijft. De lamellen worden op kwaliteit gesorteerd en met witte lijm verlijmd.

3. Wat zijn de bezorgkosten?

Voor bestelllingen welke als pakket per post verzonden worden, zijn de verzendkosten tot 10kg in Nederland € 7,95 inclusief BTW. Voor België geldt een tarief van € 12,50 voor pakketten tot 2kg. Voor pakketten naar België met een gewicht tussen de 2 en 5 kg geldt een tarief van € 19,50. Pakketten bestemd voor België met een gewicht tussen de 5 en 10kg hebben een tarief van € 25,00 inclusief BTW.

Bouwpakkettrappen worden i.v.m. lengte en gewicht middels eigen transport vervoerd. De bezorgkosten zijn € 84,95 inclusief BTW

4. Levert u ook trappen in België?

Ja! Al onze produkten zijn ook in België leverbaar. Indien u als Belgisch bedrijf bij ons besteld, is er sprake van een intracommunautaire levering en verzoeken wij u om uw BTW nummer op te geven bij de bestelling. Nadat wij uw BTW nummer gecontroleerd hebben, ontvangt u een nieuwe factuur zonder BTW. Eventueel vooruit betaalde BTW ontvangt u van ons terug. Uiteraard kunt u ook als particulier bij ons bestellen!

5. Meet en plaatst u ook trappen in België?

Nee! De regio waarin wij trappen kunnen inmeten en plaatsen beperkt zich tot een regio van 75 kilometer om Harmelen heen. Indien u als Belgische klant een trap bij Trappentoko.nl wilt bestellen dient u deze zelf in te meten en te plaatsen. Bezorgen is wel mogelijk.

6. Ik heb de trap verkeerd gemeten en besteld. Kan ik deze omruilen voor een andere?

Nee, dit is niet mogelijk. Door de uitgebreide keuzemogelijkheden, bestaande uit 4 basistypen, in open of in dichte uitvoering, waarvan we 3 types zowel linksom als rechtsom kunnen maken,  in 47 verschillende hoogtes, 7 verschillende breedtes en 6 verschillende trede-diepten hebben we alleen qua maatvoeringen al meer dan 27000 variaties. Daarnaast kunt u nog een keuze maken uit grondverf, hekwerken en antislipstrippen.  Dit is ook de reden waarom we de bouwpakket-trappen niet op voorraad hebben. Hoewel u kunt kiezen uit standaard maten, is een bouwpakket-trap alles behalve standaard. Deze wordt op bestelling en voor u specifiek op maat gemaakt. Vandaar dat op onze bouwpakket-trappen het herroepingsrecht niet toegepast kan worden. Verzeker u uzelf er van dat u juist heeft gemeten en ook de juiste maten invoert tijdens het bestellen. Twijfelt u over de maatvoering? Laat eventueel een timmerman de situatie meten. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor vragen over de maatvoeringen. Mail ons! info@trappentoko.nl.