Onderkwart trap 12 of 13 treden 

zowel open als dicht

Een trap met een kwartslag onder is een trap met onderin een draai van 90 graden linksom of rechtsom en gaat na de draai recht omhoog. Trappentoko.nl heeft deze trappen met onderkwart in open en dichte uitvoering. Beide trappen zijn van massief vurenhout en ze zijn zowel in de hoogte, lengte als breedte in verschillende maten verkrijgbaar. Alle combinaties zijn mogelijk! Elke trap wordt volgens uw opgave op maat gemaakt.

Trappen met onderkwart in dichte uitvoering voor een extra veilig gevoel

Vindt u de trap met  onderkwart in dichte uitvoering uw ideale trap? Een onderkwart trap met stootborden geeft u waarschijnlijk een veilig gevoel als u kleine kinderen of huisdieren heeft. De  dichte   trappen met onderkwart  zijn dichtgemaakt met multiplex stootborden van 12mm dik. Een extra hekwerk op de binnenzijde is ook mogelijk. 
 

Trappen met onderkwart in open uitvoering voor een ruimtelijk gevoel

Gaat u liever voor een open trap met onderkwart? Dan gaat u voor het ruimtelijke gevoel. Deze trap is ook geschikter voor gezinnen met oudere of geen kinderen. Heeft u vragen over de  onderkwart trap  of over de maatvoering van het trapgat? Neem  contact  met ons op!

Alle prijzen zijn inclusief BTW!
 


Klik HIER voor de actuele levertijd.

Herfstactie!

Tot en met zondag 1 oktober krijgt u 10% korting op alle trappen uit de trappenshop! Voeg uw trap toe aan uw winkelmandje en klik dan op 'Ga naar kassa'. Vervolgens voert u onderaan uw order de code 'her10' in (zonder aanhalingstekens) en voilà, de korting wordt automatisch toegepast.


Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Onderkwart trap open. Hoogte van 254cm t/m 279 cm

Met 12 treden. Vanaf € 839,-

Bestel  

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Onderkwart trap open. Hoogte van 273cm t/m 301 cm

Met 13 treden. Vanaf € 879,-


Bestel

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Onderkwart trap dicht. Hoogte van 254 cm t/m 279cm

Met 12 treden. Prijs vanaf € 899,-

 Bestel

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Onderkwart trap dicht. Hoogte van 273 cm t/m 301 cm

Met 13 treden. Prijs van € 939,-

Bestel