Bouwpakket trap bestellen

Trappentoko.nl houdt zich bezig met het inmeten en maken van maatwerktrappen. Deze webshop is bedacht om het aanbod van trappen uit te breiden. De trappen welke op deze site worden aangeboden worden in eigen huis gemaakt en zijn goedkoper dan maatwerktrappen. De bouwpakkettrappen kunnen goedkoper gemaakt worden door standaard maatvoeringen te gebruiken. Zo is er voor bijna elk budget een trap leverbaar. Door de verschillende trapmodellen en variaties in de maatvoering van onze bouwpakkettrappen, (er zijn in totaal bijna 27500 variaties mogelijk) is het onmogelijk om voor al deze variaties een voorraad aan te houden. Elke trap wordt op bestelling gemaakt. De levertijd is normaal gesproken circa 2 tot 3 weken, maar is afhankelijk van de drukte, en eventuele vakantieĀ“s. De actuele levertijd staat altijd vermeldt bij de betreffende trap. Nadat u uw trap besteld heeft wordt u voortdurend op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Daarnaast bieden wij in deze webshop producten aan welke wij groot inkopen, zoals leuningdragers en antislipstrippen.Bestellingen worden, met uitzondering van de bouwpakkettrappen, verzonden middels PostNL. U krijgt een bericht dat uw bestelling verzonden is en middels de track&trace code kunt u uw bestelling volgen. Onze trappen worden bezorgt door ons zelf of door onze transporteur. 1 Trap wordt verzonden in meerdere verpakkingen, afhankelijk van type en opties


Bestellingen betalen

Trappentoko.nl biedt u verschillende mogelijkheden aan om uw bestelling te betalen.

1. Uw bestelling Online betalen

U kunt via onze partner Ingenico direct veilig in uw eigen betaalomgeving betalen middels Ideal, Bancontact/Mister Cash, Mastercard, Maestro, Visa, ING HomePay, CBC/KBC Online en Belfius Direct Net. Het bedrag is vervolgens direct bij ons binnen zodat wij de bestelling direct kunnen produceren en/of verzenden. Indien u betaald met een creditcard wordt het geld op het moment van betaling gelijk gedebiteerd.

2. Uw bestelling vooruit betalen per bank

Indien u aangeeft vooruit te willen betalen per bank, ontvangt u van ons een email met de factuur. Deze factuur heeft een betalingstermijn van 7 dagen. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, wordt uw bestelling verder verwerkt. Indien wij uw betaling na 7 dagen niet ontvangen hebben, wordt uw order automatisch geannuleerd.


Heeft u vragen over het betalen van uw bestelling? Bel ons gerust! 0348-444774