Maatregelen Coronavirus


Als producent en leverancier van trappen komen wij veelvuldig in contact met onze klanten. Dit gebeurt veelal per telefoon en email, maar ook zeer veel met persoonlijk contact.

Omdat ook wij willen bijdragen aan een snelle bestrijding van het coronavirus, en omdat wij vinden dat we daar ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid in moeten nemen, gaan wij extra maatregelen nemen om dit persoonlijk contact zo gezond en veilig mogelijk te laten plaats vinden, teneinde het besmettingsrisico te beperken.

Showroombezoek:

Doordat er enkele medewerkers vanaf heden thuis werken, hebben we geen mensen meer beschikbaar om u te woord te staan. Het bezoeken van onze showroom is voorlopig niet meer mogelijk.

Afhalen van trappen:

Trappen kunnen nog afgehaald worden, echter dienen deze vooruit betaald te worden. Daarnaast vragen we u om uw komst aan te kondigen per mail of telefoon. Wij leggen uw trap klaar op een kar, en zodra u er bent, rijden wij de kar naar buiten zodat u de trap in kan laden.

Bezorgen van trappen:

Het bezorgen van uw trap gaat door zoals reeds ingepland. Echter dient u de trap vooruit te betalen. Betalen bij de chauffeur is (voorlopig) niet meer mogelijk. De chauffeur lost uw trap en legt deze voor uw woning neer. Eventueel kan dit ook voor een garage of schuur of onder een afdak zijn. 

Belgische klanten hebben we afgelopen week (Week 12) niet uitgeleverd, voornamelijk door onbekendheid met de Belgische maatregelen. Deze bestellingen gaan we komende week (week 13) proberen uit te leveren .

Plaatsen van trappen:

Het plaatsen van trappen gaat vooralsnog door, echter informeren wij van tevoren of u het ziet zitten om onze monteurs te ontvangen.  Betaling kan niet meer bij de monteur, graag ontvangen wij uw betaling per bank. Daarnaast vragen wij u onze monteurs de nodige ruimte te geven, en de ruimte zoveel als mogelijk te ventileren.

Inmeten van trappen:

Het inmeten van trappen gaat vooralsnog ook nog door, maar ook hier vragen wij u van tevoren of u dit ziet zitten. Ook hier weer vragen wij om voldoende ruimte en ventilatie.

Telefonische bereikbaarheid:

Onze medewerkers op kantoor laten we zoveel als mogelijk thuis werken. Hierdoor is onze telefonische bereikbaarheid minder. Wij willen u vragen om ons per email uw vragen voor te leggen.

Tot slot:

In alle gevallen geven wij u geen hand meer, en dat is zeer tegen onze natuur in. Wij hopen op uw begrip voor bovenstaande maatregelen. Laten we met z'n allen hopen dat dit virus spoedig overwonnen wordt.


Afbeeldingsresultaat voor coronavirus